Πρωταθλητές οι Λαδογιάννης, Χριστοφιλόπουλος, Λεμπέσης,
Καραγιανόπουλος και Φλώρος.
Παντ. Πολίτης: «Μπήκαν οι βάσεις για μια πολύ καλύτερη χρονιά το 2018»

Στην Σαρωνίδα ολοκληρώθηκε μια από τις καλύτερες αγωνιστικές χρονιές του jet ski. Η Ελληνική Λέσχη Ταχυπλοΐας βράβευσε τους κορυφαίους οδηγούς του 2017, σε μια πολύ όμορφη και ζεστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο “Lavo”. Το βάθρο στήθηκε στην μέση του μαγαζιού και οι πρωταγωνιστές της χρονιάς πήραν τα βαρύτιμα Κύπελλά τους.

«Ολοκληρώθηκε μια καλή χρονιά για το άθλημά μας. Μια χρονιά κατά την οποία μπήκαν οι βάσεις και είναι έτοιμο πλέον να πάρει την θέση που του ανήκει στον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό». Ο πρόεδρος του Ελληνικής Λέσχης Ταχυπλοΐας Παντελής Πολίτης συνέχισε μιλώντας για το 2018:

«Ομολογώ ότι χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Προβλήματα του παρελθόντος μας έχουν κρατήσει χαμηλά. Όμως τώρα η κατάσταση είναι ξεκάθαρα πολύ καλύτερη και θα γίνει ακόμα καλύτερη μέσα στο 2018.

Το ανανεωμένο και πολύ πιο αξιόλογο αγωνιστικό πρόγραμμα, αλλά και οι  πολλές αλλαγές που θα γίνουν, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου θα δώσουν μια νέα εικόνα για τα jet ski. Είμαστε πανέτοιμοι γι’ αυτό».

Εκτός από τον Παντελή Πολίτη παρόντες από το Διοικητικό Συμβούλιο ήταν επίσης οι Χρήστος Καραγιαννόπουλος (Ταμίας) και Σπύρος Χατζημιχάλης (Μέλος).

Το 2017 ήταν μια χρονιά που είχε πολύ έντονο συναγωνισμό σε όλες τις κατηγορίες με πρώτους μεγάλους νικητές τους Θεόδωρο Λαδογιάννη (Atmosphere), Στάθη Χριστοφιλόπουλο (Beginners), Ιωάννη Λεμπέση (Stock), Χρήστο Καραγιαννόπουλο (Pro ski) και Νίκο Φλώρο (Open).

Οι κορυφαίοι του αθλήματος για το 2017 που βραβεύτηκαν –τρεις ανά κατηγορία- ήταν:

 • Atmosphere
  1) Λαδογιάννης Θεόδωρος, 2) Μεζίτης Νικόλαος, 3) Ντουρουντάκης Γιώργος
 • Beginners
  1) Χριστοφιλόπουλος Στάθης, 2) Αλαφραγκής Αλέξανδρος, 3) Δημούσης Γιώργος
 • Stock
  1) Λεμπέσης Ιωάννης, 2) Φλώρος Νίκος, 3) Χούντας Ανδρέας
 • Pro ski
  1) Καραγιαννόπουλος Χρήστος, 2) Σακελλαροπούλου Μάρω, 3) Λιγνός Λευτέρης
 • Open
  1) Φλώρος Νίκος, 2) Λεμπέσης Ιωάννης, 3) Κρανιώτης Αθανάσιος

Το παρών έδωσαν μέλη και φίλοι της Λέσχης, ενώ χορηγοί της βραδιάς ήταν τα καταστήματα εμπορίας jet ski το f1 jetski, το hydrojetcustoms και ο politiscars.